Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Independentistes d’Esquerra celebra que tres militants formaran part de l’executiva nacional de JxCat

|

- Publicitat -

La formació d’Independentistes d’Esquerra ha celebrat a través d’un comunicat, que tres dels seus companys hagin estat escollits per formar part de l’Executiva Nacional del partit JxCat. En l’escrit, demanen als triats que “segueixin la línia del nostre manifest fundacional”, que busca la unitat estratègica de tot l’independentisme per tal d’aconseguir la República Catalana i “l’alliberament de la nació catalana completa”.

D’altra banda, l’agrupació també celebra que la justícia belga hagi rebutjat la petició d’extradició del conseller Lluís Puig: “Una vegada més es constata la gran diferència que existeix entre la justícia europea i l’espanyola”, exclamen en un altre comunicat. En el mateix escrit, Independentistes d’Esquerra també critica la polèmica decisió del Secretari General del Parlament, Xavier Muro i Bas, que ha retallat les resolucions contra la monarquia que van ser aprovades al ple del Parlament divendres passat, i se sumen a la petició de dimissió del Secretari General.

Publicitat

Et pot interessar  Junts "intensifica" la feina "feta" a Ponent, l'Alt Pirineu i Aran amb més de 300 actes durant la campanya per al 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut