Edició 2114

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 09 de maig del 2024
Edició 2114

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 09 de maig del 2024

Impulsem el Penedès es defensa de les crítiques de Junts pel transfuguisme a la Diputació: “No ens diem Impulsem Brussel·les”

El partit de Castells i Vallès nega que es tracti d'un cas de transfuguisme, tot i desobeir la disciplina de vot

|

- Publicitat -

Impulsem el Penedès ha sortit al pas de les crítiques rebudes per l’entrada de Marc Castells i Sergi Vallès al govern de la Diputació de Barcelona com a diputats de Junts, malgrat que el partit havia acordat no investir la socialista Lluïsa Moret.

“Si l’objectiu d’Impulsem hagués estat acatar amb els ulls tancats les ordres de Brussel·les, sense sospesar els danys col·laterals que tindríem al Penedès, el partit s’hauria dit Impulsem Brussel·les”, etziba en un article d’opinió la secretària d’organització, Sònia Poch.

Publicitat

Tot i que militants de Junts a l’Alt Penedès ho han qualificat de “transfuguisme inacceptable”, la formació defensa que té entitat pròpia i afirma que l’entrada al govern de la Diputació és pel bé del Penedès: “Ens rebel·larem sempre davant del que suposi un perjudici pel territori”.

En aquest sentit, Poch s’ha desmarcat de Junts i ha ressaltat que són “un partit que es diu Impulsem”: “No som trànsfugues ni res que se li assembli, ja que no tenim carnet de Junts”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut