Diumenge, 12 de juliol de 2020 - Edició 717
La República

[Imatges] Parlamentaris argentins denuncien la presència de Felipe VI al país mostrant estelades

Diversos parlamentaris argentins, concretament de Còrdova, s’han manifestat a les xarxes socials en contra de la presència del rei espanyol, Felipe VI, al Congrés de la llengua espanyola que s’està […]

Redacció
Redacció 28/03/2019
Felipe VI, en una imatge d'arxiu

Diversos parlamentaris argentins, concretament de Còrdova, s’han manifestat a les xarxes socials en contra de la presència del rei espanyol, Felipe VI, al Congrés de la llengua espanyola que s’està celebrant aquests dies a la localitat. “Reclamamos la autodeterminación de las naciones oprimidas y la libertad a los presos, el repudio a la monarquía y la presencia de Felipe VI,  que vino a sostener el plan de guerra de Macri y el FMI”, ha escrit a Twitter el polític del Front d’Esquerres de Còrdova, Eduardo Salas.

Tant ell com altres com Laura Vilches s’han fotografiat amb estelades i pancartes a favor dels presos polítics catalans. “Nos solidarizamos con la lucha del pueblo catalán en su lucha por la independencia del Estado español y la Corona Española”, ha afegit, al seu torn, Ezequiel Peressini.

Relacionats