Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Illa s’oposa tímidament a la manifestació antifeixista contra S’ha Acabat

|

- Publicitat -

El líder del PSC, Salvador Illa, ha defensat “una universitat plural, diversa i tolerant” i ha condemnat “totes les agressions i tots els actes que vagin contra la llibertat d’expressió”, després que aquest dijous grups antifeixistes hagin protestat a la UAB contra l’acte de S’ha Acabat.

Els Mossos d’Esquadra han carregat contra els manifestants que intentaven accedir a l’esdeveniment de l’associació. En una piulada des del seu compte de Twitter, Illa ha dit que el seu partit sempre condemnarà totes les agressions i tots els actes que vagin en contra de la llibertat d’expressió. I ha defensat que “les universitats públiques catalanes són de tots i totes”.

Publicitat

D’aquesta manera el cap de l’Oposició ha fet una piulada ambigua, en la qual, seguint la trajectòria d’Illa se sobreentén que dona suport a S’ha Acabat. El socialista no ha condemnat que aquesta entitat coquetegi amb l’extrema dreta o que tingui plantejaments catalanòfobs, però sí que hi hagi un col·lectiu que s’oposi a aquests discursos.

Illa amb aquesta piulada ha demanat “tolerància i llibertat d’expressió”, però no ha parat esment als discursos que defensen aquestes entitats, en els quals, no hi predomina precisament, la tolerància amb qualsevol símbol identitari català.

Et pot interessar  Illa s'obre a pactar amb totes les forces després del 12-M, des d'independentistes al PP, i només veta l'ultradreta
Publicitat

Opinió

Minut a Minut