Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Illa s’acomiada del Gobierno amb el mateix cinisme que quan va entrar: “No em penedeixo de res del que he fet”

|

- Publicitat -

El ministre de Sanitat i candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa, ha afirmat aquest dimarts que no es penedeix d’haver esperat fins ara, en plena tercera onada de la pandèmia del coronavirus, a plegar del seu càrrec al Ministeri, en comptes d’haver dimitit abans.

“No em penedeixo de res del que he fet, deixo les meves responsabilitats en el moment en què ho havia de fer, conforme al que vaig anunciar en el seu moment”, ha declarat en una conferència de premsa al palau de La Moncloa després de participar per última vegada en el Consell de Ministres.

Publicitat

Illa ha indicat que a partir d’ara es bolcarà “al 101%” en la seva candidatura per a les eleccions catalanes de la mateixa manera que fins ara estava concentrat “al 101%” en les seves funcions com a ministre de Sanitat.

A més, ha assenyalat que al Ministeri de Sanitat, com també als diferents governs autonòmics, s’hi fa una feina “col·lectiva” en la lluita contra la covid-19, i s’ha mostrat convençut que, després de dimitir, els professionals que treballen en aquest departament “continuaran fent una feina magnífica”.

“La tercera onada serà derrotada de la mateixa manera que vam derrotar la primera i la segona perquè tenim els instruments per fer-ho”, ha assegurat.

Et pot interessar  Illa afirma que Sánchez està d'acord amb millorar el finançament autonòmic, malgrat que rebutja les propostes de l'independentisme
Publicitat

Opinió

Minut a Minut