Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Illa encara intenta convèncer de l’alternativa que genera el PSC a Catalunya

|

- Publicitat -

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha participat aquest divendres al Comitè Federal del PSOE presidit per Pedro Sánchez per fer un “balanç positiu” del govern de coalició a Espanya i apuntar a la nova situació política a Catalunya, on el PSC està generant “una alternativa” al govern independentista, “que és més del mateix i que no acaba de funcionar”. Segons Illa, a Catalunya” s’està passant pàgina a 10 anys que no han estat bons” i “els socialistes ens estem esforçant a construir una alternativa basada en un millor autogovern, en un finançament just i en generar prosperitat per tothom”.

Illa ha assistit al Comitè Federal acompanyat del ministre de Cultura, Miquel Iceta, i de la presidenta del Congrés, Meritxell Batet. El líder dels socialistes catalans ha destacat la tasca de l’executiu espanyol, que ha governat durant els dos primers anys de legislatura “per transformar Espanya”. Els socialistes, ha dit, “seguirem apostant perquè en el que queda de legislatura, que són dos anys, seguim en el mateix camí de governar per transformar”.

Publicitat

També ha afirmat que a Catalunya “els socialistes treballem per la fórmula de millor autogovern, finançament just i prosperitat per tothom”. “En això estem i en això seguirem treballant en els pròxims anys”. Per tant, segons Iceta, es tracta de “normalitzar la situació”. “És una bona notícia que acabéssim l’any amb la renovació de càrrecs que portaven molts anys encallats, i els socialistes en el que puguem seguirem treballant en aquesta línia”, ha dit.

Et pot interessar  Illa afirma que Sánchez està d'acord amb millorar el finançament autonòmic, malgrat que rebutja les propostes de l'independentisme
Publicitat

Opinió

Minut a Minut