Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Illa diu que no jugaran a un “intercanvi de cromos” i que Trias “té un avantatge”: “Si no passa res, ell serà alcalde”

El líder del PSC demana que no es faci una "rebequeria" a Girona, on Guanyem, Junts i ERC podrien evitar una alcaldia socialista

|

- Publicitat -

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha garantit que no jugaran a un “intercanvi de cromos” i tot i que veu “prematur” anticipar res a Barcelona, però admet que Xavier Trias té “un avantatge”. “Si no passa res, ell serà alcalde”, ha afegit en una entrevista a RAC1.

Publicitat

Illa s’ha compromès a actuar en clau “estrictament barcelonina”. “Els resultats indiquen que s’ha d’obrir una nova etapa a Barcelona. Hem de fer tots un exercici de responsabilitat per veure la millor fórmula. Tinc confiança en Collboni per veure com van les converses“, ha afegit. Tanmateix, ha demanat que a Girona no es faci una “rebequeria” —Guanyem, Junts i ERC poden evitar una alcaldia socialista— i ha recordat que el PSC va ajudar CiU en el passat.

Illa ha rebutjat aprofitar la situació d’ERC al Govern per intentar que facilitin una investidura de Collboni. “A mi aquest plantejament no m’agrada. És una manca de respecte als ciutadans de Barcelona”, ha afirmat.

Et pot interessar  El PSC es renta les mans i insisteix que "no hi ha cap acord sobre l'amnistia"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió