Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Illa diu que fins a la nova normalitat no hi haurà mobilitat entre autonomies

|

- Publicitat -

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, diu que no es preveu mobilitat entre CCAA fins a la nova normalitat, tot i que admet que les decisions en aquesta matèria les podran prendre les autonomies a partir de la fase 3, inclosa la durada d’aquesta etapa. Illa també ha precisat que els presidents de les comunitats no “proposaran” passar a la nova normalitat sinó que “decidiran” quan s’avanci en aquesta etapa final. En aquest sentit, ha defensat la tasca que les CCAA han fet fins ara i ha dit que la seva actitud ha estat sempre “adequada” a l’hora de proposar els canvis de fase.

El ministre també ha explicat que estan treballant per “trobar les eines necessàries” per a la nova normalitat”. Illa ha dit que la governança “plena ” que exerciran les CCAA no exclourà que comptin amb el suport del govern espanyol en l’adopció o l’assessorament en la presa de decisions.

Et pot interessar  Illa s'obre a pactar amb totes les forces després del 12-M, des d'independentistes al PP, i només veta l'ultradreta
Publicitat

Opinió

Minut a Minut