Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Illa del tall a la Meridiana: “Si Borràs es posiciona contra la decisió del govern haurà de tenir conseqüències”

|

- Publicitat -

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha assegurat que la presència de la presidenta del Parlament al tall de la Meridiana “no és normal”. Illa ha subratllat que la decisió de Borràs de manifestar-se “contra una decisió del mateix Govern” ha de tenir “conseqüències”, i per això ha reclamat a JxCat i a ERC que actuïn, tot i que tampoc ha volgut anar més enllà. “No em correspon a mi dir-ho”, ha subratllat, en referència a quines han de ser aquestes conseqüències. Per al primer secretari, però, la presència de Borràs aquest dissabte entre els manifestants de la Meridiana, després que el Departament d’Interior desautoritzés el tall, “és un fet rellevant” perquè “no encaixa es miri per on es miri”.

“Que una de les líders d’un dels dos partits que formen el Govern es manifesti contra una decisió d’aquest govern, no és una cosa normal”. El primer secretari del PSC ha assegurat que la presència de Laura Borràs al tall de la Meridiana del dissabte, contravenint el criteri d’Interior, ha de tenir “conseqüències”.

Publicitat

“Imaginin-se els comentaris que es farien si això passés al govern d’una alta comunitat autònoma o d’un país”, ha insistit. Per a Salvador Illa, és un fet “rellevant”, i que contravé “la política del respecte”, que la presidenta del Parlament se sumés a la protesta. “Es miri per on es miri això no encaixa”, ha insistit.

Illa, però, no ha volgut anar més enllà i ha assegurat que correspon als partits del Govern decidir com actuar. “No ho vull fer, ni tampoc em pertoca, dir quines han de ser les conseqüències”, ha subratllat Salvador Illa, afegint que l’actitud de Borràs és un símptoma d’un Govern “amb massa febleses”.

Et pot interessar  El PSC lidera la intenció de vot entre els més joves, seguit de Junts, ERC i Vox

El primer secretari del PSC ha fet aquestes declaracions des de Banyoles. Al Club de Natació de la ciutat, coincidint amb el primer aniversari del 14-F, els socialistes hi han celebrat la Permanent de la Comissió Executiva.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut