Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Illa davant del desgavell dels JJOO, fa una crida al diàleg: “No podem perdre l’oportunitat”

|

- Publicitat -

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha fet una crida perquè hi hagi “un esforç de diàleg” i que s’arribi a un acord per a la candidatura dels Jocs Olímpics d’hivern. Tot plegat, després que el president de l’Aragó, Javier Lambán, hagi dit que no anirà a la signatura de l’acord per als JJOO i diu que presentarà una proposta alternativa. “No ens podríem perdonar perdre l’oportunitat de presentar una candidatura sòlida, potent i d’entesa”, ha argumentat, en roda de premsa. El dirigent socialista també ha manifestat que té “plena confiança” amb el president del COE, Alejandro Blanco. D’altra banda, Illa no ha descartat reprovar el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, com demana la CUP en una moció.

“Reprovar no m’acaba d’agradar gaire, m’agrada més estimular, però tampoc ho vull descartar perquè arriba un moment en què has de dir prou”, ha dit. Illa ha considerat que de la gestió de Cambray “han fallat les formes”. “El Govern té tota la legitimitat de prendre decisions, però és bo que abans de decidir s’escolti”, ha argumentat el líder socialista. I ha demanat que “es corregeixi el mètode i s’exerceixi el diàleg” amb tota la comunitat educativa. “Queden dies, veurem com va la cosa”, ha conclòs.

Et pot interessar  El Parlament rebutja tramitar els pressupostos pactats entre Govern i PSC pel veto dels comuns al Hard Rock
Publicitat

Opinió

Minut a Minut