Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Iceta respon a ERC que el Gobierno no farà una “contorsió” per mantenir el seu suport “a qualsevol preu”

|

- Publicitat -

El ministre de Política Territorial i Funció Pública, Miquel Iceta, ha respost aquest dimecres a l’advertència del portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, assegurant que l’executiu central no farà una “contorsió contrària als seus valors” per mantenir el seu suport parlamentari “a qualsevol preu”. “Quan algú diu ‘bé, et retiraré el suport’… Bé, doncs si arribo al pont ja el creuaré”, ha sostingut Iceta en una entrevista a RNE que ha recollit Europa Press, després que Rufián amenacés el Govern espanyol amb retirar-li el seu suport perquè va celebrar que el Parlament Europeu retirés la immunitat a l’expresident Carles Puigdemont.

En aquesta línia, Iceta ha reconegut que el que li faria “por és que el Govern espanyol, per mantenir el suport de qui fos, fes una “contorsió contrària als seus valors, als seus principis i a la coherència política”. “Un no pot pretendre suports a qualsevol preu”, ha insistit. Així, Iceta ha deixat clar que no sap si Rufián faroleja. “Creure no és saber. Jo no vull fer un judici d’intencions, m’agrada valorar fets. De què serveix aquesta expressió de Rufián? Per comprovar que ERC no comparteix determinades posicions que defensa el Govern espanyol, però és que això és la vida”, ha apuntat.

Et pot interessar  Aragonès acusa el PSC de tenir un "discurs derrotista" i a Junts de "només parlar d'ells mateixos" i de Puigdemont
Publicitat

Opinió

Minut a Minut