Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Iceta envia un missatge als militants socialistes dient que el Govern “no posa fàcil” la cooperació

|

- Publicitat -
El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, assegura que el Govern “no posa fàcil” la cooperació entre administracions per lluitar contra el coronavirus. En una carta dirigida als primers secretaris de les federacions i als militants, Iceta aposta per enfortir el sistema sanitari, els serveis públics i l’Estat del Benestar “fent tot el possible per no deixar ningú enrere i aconseguir un compromís ferm de la Unió Europea”. “Com a socialistes cal que promoguem una consciència social col·lectiva, basada en la fraternitat i la solidaritat”, ha afegit el líder del socialistes catalans.
Segons Iceta, el combat està lluny d’acabar i malgrat la “convicció absoluta de victòria”, la covid-19 encara causarà “molt mal”. Davant d’aquesta situació, aposta per seguir “ferms i units” per lluitar contra el virus.

En aquests moments “difícils”, segons Iceta, cal demostrar amb fets la fortalesa dels valors i n’ha destacat uns quants: “Fomentar actituds cíviques i el respecte absolut a les normes sanitàries i de confinament, lluitar contra les notícies falses, promoure la cooperació entre les administracions tot i que el govern de Catalunya no ho posa fàcil, cuidar els sectors més desfavorits, de les persones més vulnerables, malalts i gent gran, i organitzar la solidaritat concreta des dels governs en els que estem presents i des de les nostres pròpies organitzacions territorials”.

Iceta ha remarcat que “la fraternitat i la solidaritat” són valors imprescindibles per lluitar contra la pandèmia i també per la constricció necessària posterior a la derrota del virus. En aquest procés de reconstrucció, Iceta ha apostat per enfortir allò que és públic.

Et pot interessar  Els treballadors del Govern a l'exterior reclamen l'equiparació: “Demanem drets tan bàsics com una baixa per maternitat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut