Diumenge, 29 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

Iceta dona suport incondicional als jocs olímpics: “La candidatura és espanyola i l’ha de configurar el COE, tenim moltes possibilitats a guanyar”

El ministre d’Esports confia en l’organisme espanyol: “La candidatura l’ha de presentar el COE, tenim moltes possibilitats a guanyar”

Redacció 30/05/2022
El ministre de Cultura i Esport, Miquel Iceta, durant la seva intervenció al Fòrum Europa Tribuna Catalunya, el 15 de novembre del 2021

El ministre d’Esport, Miquel Iceta ha manifestat el suport incondicional als Jocs Olímpics espanyols: “Màxim suport al Comitè Olímpic Espanyol (COE) a l’hora de configurar una candidatura guanyadora per als Jocs Olímpics d’hivern del 2030”.

Iceta lamenta “baralles entre territoris” i ha destacat que l’organisme estatal no farà propostes que siguin perjudicials per als diferents territoris.
Iceta ha deixat clar que es tracta d’una candidatura espanyola, perquè ho ha afirmat sense embuts: “La candidatura és espanyola i l’ha de presentar el COE”.
Finalment, assegura que un punt a favor és que mai s’han fet uns Jocs d’hivern a Espanya: “Això ens dona un plus de possibilitats”, ha conclòs.