Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Iceta contra el Govern: “el confinament és del 90%”

|

- Publicitat -

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, considera que JxCat i ERC “s’equivoquen” amb l’abstenció a allargar les mesures restrictives i ha defensat que ara ja hi ha un confinament del 90%. En una entrevista a Ser Catalunya, el líder dels socialistes catalans ha dit que “tancar-ho tot” no només seria molt perjudicial per a l’economia, sinó també per a la gent. “No tindríem programes de ràdio, diaris, no podríem anar a comprar el pa, trencaríem la cadena alimentaria, tancaríem els transports que ajuden els metges a arribar als hospitals. De què estem parlant quan diem confinament total?”, ha preguntat. Iceta també ha dit que en moments com l’actual les discrepàncies s’han de portar amb “lleialtat” i no a través de “confrontació pública”.

Segons Iceta, la crisi del coronavirus constata la necessitat de reforçar el sistema de salut pública i “sense assenyalar ni atribuir culpes”, ha afegit que s’hauria d’aprofitar la situació per centrar-se en el que és importat, allò públic.

Publicitat

Iceta també ha mostrat el total suport al Govern i en particular al departament de Salut i ha afegir que “ara és moment de fer pinya”. Això no vol dir, segons el líder del PSC, que no es puguin trobar elements de “mancança” en la gestió.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut