Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

Iceta considera que “es mantindrà la composició” de la taula de diàleg

El ministre espera que s’arribi a “molts punts d’acord”, tot i que no ha volgut aportar cap mena de detall sobre els temes que es tractaran

Redacció 22/07/2022
Miquel Iceta

La taula de diàleg està en boca de tothom a qualsevol hora i lloc. De fet, avui el ministre de Cultura, Miquel Iceta, s’ha pronunciat al respecte mentre estava en una botiga de discos de Barcelona.

Iceta assegura que “en principi es mantindrà la composició” de la darrera taula de diàleg i diu que encara “no hi ha una data” fixada; tot i que Junts ja s’hagi pronunciat que no assistirà, en cap cas, a la trobada.
El ministre de Cultura ha recordat que hi ha el compromís de què la reunió es faci durant el mes de juliol i que, per tant, la cita és imminent.

Tot i això, no ha volgut avançar cap mena de detalls dels temes que es tractaran. Així mateix, s’ha limitat a dir que la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i el ministre de la Presidència, Félix Bolaños, ja van detallar “les pautes per on discorrerà el diàleg”. “Per saber el contingut concret de la reunió haurem d’esperar a la trobada”, ha conclòs tot afegint que espera que s’arribi a “molts punts d’acord”.