Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Iceta apunta la dreta per anar contra els interessos del país, denunciant els teixits entre PP i VOX

|

- Publicitat -

El ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta, ha criticat aquest diumenge la dreta espanyola, a la qual ha acusat d’anar en contra els interessos del país amb l’únic. Iceta ha assistit aquest diumenge a la primera Festa de la Rosa del PSC de les comarques de Lleida, Pirineu i Aran que ha tingut lloc a Alpicat. En la seva intervenció, ha estat contundent amb la dreta espanyola, la qual assegura que en aquests moments “tan crítics” –en referència a la pandèmia i a la crisi derivada de la invasió russa d’Ucraïna- “no val res”.

Així, ha criticat els partits de la dreta espanyola d’anar en contra del Gobierno. Així doncs, ha dit directament als populars que s’ha “quedat empeltada de l’extrema dreta” i ha criticat que els hagi cedit l’agenda política a Vox: “Ho hem vist a Castella i Lleó, a la Comunitat de Madrid i ara ho estem veient a Andalusia i hem de fer front a aquesta extrema dreta que cada cop té menys restriccions”, conclou

Publicitat

Tot i això, no podia faltar una crítica a la Generalitat, la qual ha assegurat que està “dividia” i lamenta que el govern “no estigui a l’altura”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut