Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Hoffman: “la GSMA ja treballa amb les administracions per l’MWC 2021 i els següents”

|

- Publicitat -

El conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, ha afirmatg que el brot mundial de coronavirus “fa impossible” celebrar el Mobile World Congress (MWC) enguany a Barcelona i han decidit cancel·lar-lo, després que una trentena d’empreses hagi anunciat que no assistirien al congrés, però ja treballen amb les administracions per l’MWC 2021 i els següents.

“La GSMA ha cancel·lat l’MWC Barcelona 2020 perquè la preocupació global respecte al brot de coronavirus, viatjar i altres circumstàncies fan impossible per la GSMA celebrar l’esdeveniment”, ha exposat Hoffman en un comunicat aquest dimecres.

Publicitat

Hoffman ha dit que la GSMA i les administracions implicades continuaran treballant “a l’uníson” i recolzant-se les unes a les altres per a l’edició 2021 del Mobile i les següents.

El conseller delegat de la GSMA ha afegit que les administracions “respecten i entenen” la decisió de cancel·lar el saló internacional, i que des de l’associació estan amb aquells afectats a la Xina i arreu del món pel virus.

L’associació ha pres la decisió de cancel·lar després de la reunió d’aquest dimecres del seu comitè, format per 26 empreses i operadors de la indústria mòbil, entre les quals hi ha Telefónica, Orange, Vodafone, Deutsche Telekom, Telenor, Verizon, NTT Docomo, AT&T i Turkcell.

Entre les companyies que formen el comitè de la GSMA, es troben Orange, Vodafone, Deutsche Telekom, NTT Docomo i AT&T, que són algunes de les empreses que havien anunciat que no assistiran a l’MWC pel coronavirus.

Compareixença conjunta aquest dijous

Aquest mateix dimecres hi ha hagut una altra reunió en què estaven les administracions implicades i s’ha decidit comparèixer en roda de premsa conjunta a les 10.30 hores del dijous en el recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, un dels llocs on s’anava a celebrar l’MWC.

En la roda hi haurà Hoffman; la delegada del Govern espanyol, Teresa Cunillera; representants de la Generalitat; les alcaldesses de Barcelona i de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Ada Colau i Núria Marín, i el president de Fira de Barcelona, Pau Relat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut