Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Hipocresia política de manual: Aragonès i Colau eviten rebre Felipe VI al saló Alimentaria, però el saluden dins

|

- Publicitat -

El rei Felipe VI ha arribat al saló Alimentaria&Hostelco per fer la tradicional inauguració del certamen, però no ha estat rebut ni pel president de la Generalitat, Pere Aragonès, ni l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que han evitat una vegada més el conegut com a ‘besamans’.

Tanmateix, Aragonès, Colau i la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, han accedit minuts abans al recinte i sí que s’han fotografiat amb el monarca a l’interior d’Alimentaria, a la zona del Live Hotel, i també han conversat breument amb la mediació de l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín. Posteriorment, han separat el seus camins i Felipe VI ha visitat ‘The Alimentaria Hub’ i l’estand d’Espanya al pavelló 5 de Fira Gran Via.

Publicitat

El monarca ha arribat acompanyat del ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Luis Planas, i ha estat rebut per la delegada del govern espanyol a Catalunya, Maria Eugènia Gay; l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín; el primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni; el president de Fira de Barcelona, Pau Relat; el president d’Alimentaria, José Luis Bonet; i el president d’Hostelco, Rafael Olmos, entre d’altres autoritats.

També l’han saludat a l’exterior de Fira Gran Via representants dels governs de Cantàbria, la Rioja, les Balears i la Comunitat de Madrid. El rei Felipe VI té previst visitar una trentena d’empreses i institucions presents a Alimentaria&Hostelco, que espera rebre fins a 100.000 visitants.

Et pot interessar  ERC reivindica Aragonès com el "rival a batre" i defensa la gestió feta al Govern per "transformar" el país
Publicitat

Opinió

Minut a Minut