Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Hipocresia extrema de Zaragoza: “A mi no m’alegra que algú estigui a la presó. Part de l’independentisme menteix i perverteix el debat”

|

- Publicitat -

El diputat del PSC al Congrés José Zaragoza ha acusat part de l’independentisme de “pervertir el debat i mentir” quan afirmen que el PSC s’alegra que els polítics estiguin a la presó. “A mi no m’alegra que algú estigui a la presó perquè és un instrument de càstig”, ha afegit en una entrevista a Ràdio 4 i La 2. Una altra cosa és, segons ha dit, el respecte a la justícia. Pel que fa a l’operació de la Guàrdia Civil contra independentistes per suposat finançament irregular, Zaragoza ha dit que creu que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, no n’estava al corrent perquè la Guàrdia Civil ha actuat com a policia judicial i ha afegit que espera que les detencions no entorpeixin el diàleg amb Catalunya.

Zaragoza considera que el moviment independentista “està sotmès” a la defensa de Carles Puigdemont, en referència a l’advocat Gonzalo Boye. De fet, ha assenyalat que té la sensació que el “problema” de l’estratègia de l’independentisme és Boye. “Sembla que és l’aliat dels que estem en contra de l’independentisme. És especialista en dividir l’independentisme”, ha afegit.

Publicitat

En referència a les peticions d’indult, el socialista ha recordat que és un dret de tot ciutadà i ha defensat que no es pot “discriminar” ningú. En aquest context, ha criticat que des del PP es demani que els independentistes no tinguin el mateix dret que qualsevol ciutadà.

Et pot interessar  Collboni dona per fet que el pressupost s'aprovarà al ple de març i diu que continuarà parlant "amb tothom"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut