Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

“Hazte Oir” convoca un funeral per les víctimes de la Covid-19 oficiada pel bisbe que va dir que els homosexuals havien d’anar a l’infern

|

- Publicitat -

L’associació d’extrema dreta “Hazte Oir” han tornat a demostrar que en ideologia feixista, masclista i xenòfoba no els guanya ningú. Aquest cop, han volgut tenir un gest solidari amb totes les víctimes del coronavirus, i han cregut que la millor manera de fer-ho és convocar un funeral oficiat per un bisbe que ja va ser notícia per dir que els homosexuals anirien a l’infern. Així han anunciat a través de les seves xarxes socials, que la cerimònia serà el pròxim diumenge 3 de maig, i que l’oficiaria aquest personatge anomenat Juan Antonio Reig Pla, que ja va ser molt comentat quan va crear les “brigadas callejeras en favor de la virginidad“, i que també va oferir un servei per ajudar a persones “addictes al sexe”. A més, també ha oficiat misses en favor de Francisco Franco, alguns cops, amb banderes preconstitucionals. Desenes de casos extrems són els que envolten Juan Antonio Reig Pla.

Però això no és tot en aquest nou episodi d'”Hazte Oir”. Aquesta missa-funeral ha vingut sol·licitada a través d’una carta d’un ciutadà, la qual han adjuntat en el seu missatge. El sol·licitant en qüestió és, ni més ni menys, que l’exgendre del corrupte José María RuízMateos.

Publicitat

Publicitat

Opinió

Minut a Minut