Edició 2046

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de març del 2024
Edició 2046

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de març del 2024

Hasél rebutja el penediment “ni res semblant” per beneficiar-se d’una revisió de conducta

|

- Publicitat -

Pablo Hasél ha emès un comunicat a les xarxes a través de la seva plataforma de suport on apunta que el descens de les protestes al carrer contra el seu cas ha estat aprofitat per l’Audiència Nacional per sumar 16 mesos més de presó a la seva condemna. Es deuen al fet de no haver pagat la multa de prop de 30.000 euros per les injúries a la corona i als cossos policials. El raper ha avisat que recorreran aquesta sentència, ja ferma, a Estrasburg i mentre no hi arribi, aposta per continuar “batallant” als carrers. Hasel també diu que ja s’han posat en contacte amb ell per si vol “cedir” a canvi de permisos i ha reiterat que no té previst penedir-se per beneficiar-se d’una revisió de conducta.

En un comunicat escrit el passat 9 d’abril, Pablo Hasél assegura que a diferència del que expliquen el mitjans “mercenaris” només està empresonat per delictes d’expressió i que encara està esperant altres recursos de condemnes i judicis en un “constant assetjament repressiu”.

Publicitat

El raper diu que continuarà “fort” i recordant que és un pres polític de la llarga llista que acumula l’Estat espanyol i torna a recordar que si no es passa a l’acció no hi haurà una sortida al seu cas.

https://twitter.com/PabloHasel/status/1381921171285889030

Et pot interessar  Puigdemont demana a Reynders que investigui el cas de Hasél
Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut