Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Grande-Marlaska esquiva titllar de càrregues la repressió policial de l’1-O

El ministre reconeix que "l'acusació popular de Vox és una anomalia del sistema"

|

- Publicitat -

El ministre d’Interior, Grande-Marlaska, ha defensat que “en situacions d’alteració d’ordre públic” es requereix l’actuació policial per part de les forces de seguretat. Tot i això, el ministre ha assegurat que “dins dels paràmetres de proporcionalitat” alhora que es nega a titllar de “càrregues” la repressió policial de l’1-O perquè hi ha “una connotació negativa” darrere l’expressió.

De la mà del ministre d’Exteriors, Josep Borrell, Grande-Marlaska se suma al relat de les ‘fake-news’ i ha afirmat, en una entrevista a Rac1, que a partir d’unes imatges no es pot determinar si va ser “proporcionat” o no. Alhora, el responsable de les forces de seguretat del Gobierno de Sánchez ha afirmat que “es pot distorsionar la realitat” i que “cal veure-ho en el conjunt d’espai temps”.

Publicitat

L’anomalia del sistema

“L’acusació popular de Vox és una anomalia del sistema”. Així ho ha reconegut el ministre. De fet, Grande-Marlaska ha avançat que estan estudiant “la modificació de l’acusació popular” per a reflexionar “qui pot exercir-la”.

Et pot interessar  ERC celebra l'ajornament del judici per l'1-O però reclama l'aplicació de l'amnistia a Jové, Garriga i Salvadó
Publicitat

Opinió

Minut a Minut