Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Gonzalo Boye detecta una mentida del Tribunal de Cuentas que els pot costar una querella per prevaricació

|

- Publicitat -

L’advocat de Carles Puigdemont, Gonzalo Boye, ha tornat a caçar la mala praxi de la justícia espanyola a l’hora de reprimir l’independentisme. Segons ha revelat el diari Vilaweb, la delegada instructora de la causa dels excàrrecs del Govern imputats i obligats a pagar fiances escandaloses al Tribunal de Cuentas s’ha contradit quan ha parlat de l’ocultació de dos vots del tribunal i alliçonant sobre les garanties de defensa dels encausats.

En un document que ha compartit el digital es comprova la resposta que rep Gonzalo Boye després de demanar disposar d’aquests dos vots. Esperanza García li va comunicar a Boye que no coneixia aquests vots, però la insistència de l’advocat l’ha portat a dir que “l’acta de liquidació provisional i les conclusions que conté estan prou motivades amb la documentació que consta en les actuacions, de manera que no procedeix d’accedir a la petició”, és a dir, que els denega perquè considera que amb la informació lliurada ja n’hi ha prou, i per tant, es contradiu.

Publicitat

Aquest fet ha portat Boye a advertir que s’anul·lin les actuacions judicials i a posar sobre la taula la possibilitat de querellar-se per prevaricació contra la delegada instructora.

Et pot interessar  Els homes joves són els més espanyolistes i favorables a protegir els símbols franquistes, segons una enquesta d'Òmnium
Publicitat

Opinió

Minut a Minut