Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Giró continua negociant els pressupostos amb els comuns i diu que les reunions estan sent “profitoses”

|

- Publicitat -

El conseller d’Economia, Jaume Giró, ha apuntat aquest divendres que en els darrers dies han mantingut noves reunions amb En Comú Podem de cara a aprovar els pressupostos de la Generalitat. Giró ha explicat que aquest mateix dijous van tenir una trobada “llarga i profitosa” i ha deixat entreveure que n’hi haurà més els propers dies perquè detecta “voluntat per les dues parts” per tancar un acord.

“No hi ha res tancat, però avancem”, ha concretat. La seva intenció és segellar l’entesa aviat per tenir els comptes aprovats abans de Nadal i que l’1 de gener ja entrin en vigor. El titular d’Economia ho ha explicat des de Tarragona, on ha fet la presentació dels comptes de la vegueria del Camp de Tarragona davant d’agents econòmics i socials.

Publicitat

Giró ha concretat que en les converses amb En Comú Podem s’estan tractant “peticions concretes” dels comuns, i ha valorat que la negociació és “neta, transparent i de bona voluntat”. “Tenim la màxima predisposició per arribar a acords amb ells, perquè sinó no estaríem negociant”, ha afirmat.

Et pot interessar  Albiach no s'aclara: veu "electoralisme" en la proposta de finançament però comparteix els "aspectes bàsics"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut