Dilluns, 30 de gener de 2023 - Edició 1649
La República

Giró continua negociant els pressupostos amb els comuns i diu que les reunions estan sent “profitoses”

El conseller d’Economia i Hisenda ha afirmat que encara no hi ha res tancat, però que “avancem”

Agències 26/11/2021
Pla mitjà del conseller d'Economia, Jaume Giró, durant la presentació dels pressupostos de la Generalitat per al Camp de Tarragona. Foto del 26 de novembre del 2021

El conseller d’Economia, Jaume Giró, ha apuntat aquest divendres que en els darrers dies han mantingut noves reunions amb En Comú Podem de cara a aprovar els pressupostos de la Generalitat. Giró ha explicat que aquest mateix dijous van tenir una trobada “llarga i profitosa” i ha deixat entreveure que n’hi haurà més els propers dies perquè detecta “voluntat per les dues parts” per tancar un acord.

“No hi ha res tancat, però avancem”, ha concretat. La seva intenció és segellar l’entesa aviat per tenir els comptes aprovats abans de Nadal i que l’1 de gener ja entrin en vigor. El titular d’Economia ho ha explicat des de Tarragona, on ha fet la presentació dels comptes de la vegueria del Camp de Tarragona davant d’agents econòmics i socials.

Giró ha concretat que en les converses amb En Comú Podem s’estan tractant “peticions concretes” dels comuns, i ha valorat que la negociació és “neta, transparent i de bona voluntat”. “Tenim la màxima predisposició per arribar a acords amb ells, perquè sinó no estaríem negociant”, ha afirmat.