Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

França gira l’esquena a la reactivació del turisme a Espanya per les seves mesures “contradictòries”

|

- Publicitat -

La ministra de Transició Ecològica i Inclusió del govern francès, Élisabeth Borne, ha criticat la gestió que ha fet Espanya per reactivar el sector de turisme. En un debat sobre turisme d’estiu, convida a tots els francesos a no moure’s de França durant els mesos vinents, però en concret, ha mencionat Espanya com a mal exemple per les seves mesures “contradictòries”. “No convidem als francesos a planificar vacances a l’estranger”.

Borne ha fet referència a les mesures “contradictòries” que ha proposat Espanya per fer retornar el turisme europeu: “No puc recomanar als francesos que reservin unes vacances a Espanya el dia d’avui. Espanya ha optat per obrir les seves fronteres, però al mateix temps ha establert normes sobre les persones que arriben en avió. És contradictori”, ha dit en referència a la quarantena de 14 dies per qualsevol persona que arribi en avió que ha imposat el Gobierno.

Publicitat

A més, el govern francès ha aplicat la mateixa norma pels espanyols que viatgin a França: fer quarantena voluntària com a mesura de “reciprocitat”.

Et pot interessar  El turisme a Catalunya ja supera en un 3,4% les xifres prepandèmia: el primer trimestre tanca amb més de 2 milions de visitants estrangers
Publicitat

Opinió

Minut a Minut