Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023
Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023

Forn sobre l’actual estratègia independentista: “Els avenços són zero”

|

- Publicitat -

El pres polític indultat Joaquim Forn creu que els indults “podien ser una solució” per als presos, però fa un balanç polític negatiu de la mesura de gràcia del govern espanyol. “Des del punt de vista polític els avenços són zero”, diu en una entrevista al diari ‘Ara’ publicada aquest diumenge. Forn no només aposta per “replantejar” la relació amb el PSOE i Podem, sinó també “l’estratègia” de l’independentisme per assolir els seus objectius. “No som aquí per negociar per negociar, som aquí perquè darrere hi ha un conflicte polític”, afirma sobre la taula de diàleg. Amb tot, Forn admet que ara “no hi ha la flama que hi havia des de l’any 2012 fins al 2017” i considera que els partits independentistes “han tocat fons”.

Publicitat

“S’ha de traçar una nova ruta”, defensa l’exconseller, tot recordant que “la gent hi és” i que “demana als partits que es deixin de tanta picabaralla i tornin a pensar en el país”.

Forn no s’ha volgut pronunciar sobre qui hauria de ser el candidat de Junts a l’alcaldia de Barcelona per a les municipals de 2023. “Hem de triar bé la persona. El projecte hi és i, per tant, no em precipitaria”, diu.

Et pot interessar  El Govern celebra la "imatge potent" de l'independentisme a la Diada
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió