Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Forn, Sànchez, Rull i Cuixart passaran el primer Nadal a casa des que són presos polítics

|

- Publicitat -

Els presos polítics Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn, passaran el primer Nadal a casa des que són presos polítics. Així ho explicaran en un programa especial aquest dia de Nadal, que s’emetrà per diferents ràdios municipals, on explicaran l’estranya situació en la qual es troben: celebren poder-se reunir amb les seves famílies, però lamenten que la resta de presos polítics no ho puguin fer.

En un avançament de l’entrevista que ha fet TV3, Forn s’ha mostrat “enyorat de la gent que hem deixat a la presó”, i ha explicat que quan es passa el Nadal a la presó “no hi ha res que et faci pensar que és el dia de Nadal, i el celebres interiorment”.

Publicitat

Per la seva banda, Jordi Sànchez assegura que no hagués pensat mai que passés un Nadal fora de casa. “Pensava que serien poques setmanes”, ha dit, “però vam descobrir amb el pas del temps, que el poder judicial té ganes de venjança”. Una venjança que l’expresident de l’ANC recorda que “encara és viva” amb la suspensió del tercer grau i de l’article 100.2.

Per últim, Josep Rull ha deixat clar que “cada hora de llibertat l’aprofitem d’una manera desbocada”, i ha tingut un record per les preses polítiques Forcadell i Bassa. El conseller legítim també remarca que la presó “valdrà la pena encara que sembli una paradoxa, i finalment ens en sortirem”.

Et pot interessar  VIDEO | Rull descarta sotmetre's a una investidura: "L'únic pla es diu Carles Puigdemont, no hi ha pla B"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut