Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Forn assegura que té “un projecte per a Barcelona que va més enllà de l’independentisme”

L'alcaldable pres a Soto del Real admet que li sorprèn la ben entesa entre ERC i els Comuns

|

- Publicitat -

El conseller d’Interior legítim i candidat de JxCat a l’alcaldia de Barcelona, Quim Forn, ha afirmat que té “un projecte per a Barcelona que va més enllà” de la república i ha explicat que es tracte d’un “projecte propi” perquè ha subratllat que coneix els problemes de la ciutat.

En una entrevista a La Vanguardia aquest diumenge, el pres polític a Soto del Real s’ha mostrat convençut que hi haurà “unitat” en l’independentisme tot i que aquest diumenge l’alcaldable d’ERC Ernest Maragall hagi tornat a expressar la seva negativa per presentar una candidatura única. 

Publicitat

A Forn li ha sobtat el pacte recent entre ERC i BComú sobre el tramvia així com la ben entesa entre els dos partits polítics. Tot i això, s’ha mostrat obert a parlar “sense condicions i des del respecte” amb altres formacions que vulguin compartir un projecte de ciutat, però ha remarcat que no demana que ningú s’integri en la seva candidatura.

 

 

Et pot interessar  Vist per sentència el judici contra els acusats de deixar vàters i llaços grocs a casa d'independentistes per "ridiculitzar-los"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut