Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Festa il·legal de 45 persones al districte Sarrià-Sant Gervasi

11 dels assistents han estat sancionats per no dur mascareta i quatre per consumir begudes alcohòliques

Avatar
Agències 07/02/2021
Dos agents de la Guàrdia Urbana patrullant per Barcelona
Un operatiu conjunt de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra ha desmantellat aquest dissabte a la nit una festa il·legal que es feia en un habitatge del districte barceloní de Sarrià-Sant Gervasi. La policia catalana ha estat alertada, a través d’una trucada a una comissaria, de la celebració cap a les deu de la nit i fins al lloc s’han desplaçat patrulles dels dos cossos. A la festa hi havia 45 persones que han estat denunciades per incomplir les mesures restrictives imposades pel Govern per tal d’evitar contagis per covid-19. A més, 30 dels assistents han estat sancionats per incompliment horari, 11 per no dur mascareta i 4 per consumir begudes alcohòliques.
D’altra banda, els Mossos d’Esquadra han actuat aquest dissabte a el Prat de Llobregat en una celebració al barri de Sant Cosme amb una “gran concentració” de persones. Després d’un diàleg i mediació amb les organitzadores, la trobada s’ha dissolt i s’ha tancat sense denúncies.

La policia catalana també han actuat a una festa a Santa Coloma de Gramenet. En aquest cas, s’ha requerit la seva presència com a suport policial a primera hora de la tarda de dissabte per una trobada en un solar de la localitat.