Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Festa il·legal de 45 persones al districte Sarrià-Sant Gervasi

|

- Publicitat -
Un operatiu conjunt de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra ha desmantellat aquest dissabte a la nit una festa il·legal que es feia en un habitatge del districte barceloní de Sarrià-Sant Gervasi. La policia catalana ha estat alertada, a través d’una trucada a una comissaria, de la celebració cap a les deu de la nit i fins al lloc s’han desplaçat patrulles dels dos cossos. A la festa hi havia 45 persones que han estat denunciades per incomplir les mesures restrictives imposades pel Govern per tal d’evitar contagis per covid-19. A més, 30 dels assistents han estat sancionats per incompliment horari, 11 per no dur mascareta i 4 per consumir begudes alcohòliques.
D’altra banda, els Mossos d’Esquadra han actuat aquest dissabte a el Prat de Llobregat en una celebració al barri de Sant Cosme amb una “gran concentració” de persones. Després d’un diàleg i mediació amb les organitzadores, la trobada s’ha dissolt i s’ha tancat sense denúncies.

La policia catalana també han actuat a una festa a Santa Coloma de Gramenet. En aquest cas, s’ha requerit la seva presència com a suport policial a primera hora de la tarda de dissabte per una trobada en un solar de la localitat.

Et pot interessar  En llibertat provisional el talp dels Mossos a la Guàrdia Civil i presumpte blanquejador de diners
Publicitat

Opinió

Minut a Minut