Divendres, 22 d'octubre de 2021 - Edició 1184
La República

Fernández Díaz torna a embogir en un article a La Razón

Entre altres bajanades, assegura que els governs actuals volen reduir la població a través de lleis com l’avortament o la lluita pel canvi climàtic

Àlex Huguet
Àlex Huguet 16/09/2021
Jorge Fernández Díaz, exministre d'Interior / Gobierno

L’exministre espanyol de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, ho ha tornat a fer. Quan semblava que no podia dir més absurditats com la d’assegurar que el Papa li va dir que “el diable vol destruir Espanya”, Díaz ha escrit un article d’opinió a La Razón on s’inventa una nova teoria conspiranoica que assegura que els governs actuals volen “contenir i reduir” la població mundial.

Aquesta conseqüència seria un dels objectius de l’Agenda 2030, però per acabar-ho d’adobar, Fernández Díaz ho remata dient que el canvi climàtic s’està convertint en la “mare terra” com a “subjecte suprem a protegir”, i que és prioritari fins i tot davant la població humana, i que per aquest motiu se’n vol reduir el nombre. I els mètodes per contenir la població són per llogar-hi cadires: Avortament, ideologia de gènere o, de nou, la preferència del canvi climàtic per sobre de tot. Aquest és el nivell de l’exministre espanyol del PP.