Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

“Felipe, quédate”: Demanen irònicament al monarca que visqui sis mesos al barri més pobre d’Espanya

El grup municipal Adelante Sevilla critica que el barri “s’ha transformat” des que es va anunciar la visita de Felipe VI

Agències 27/06/2020

El grup municipal Adelante Sevilla ha demanat al borbó Felipe VI que “es quedi a viure” mig any al Polígon Sud per donar “una petita empenta” després de la “transformació inaudita” del barri des que es va conèixer que el monarca el visitaria aquest dilluns.

“Mai s’havien vist al barri tants operaris municipals de neteja, ni havia funcionat ant bé el sistema de vals per les famílies amb menys recursos i després de molts anys, per fi s’ha pintat el centre cívic”, ha explicat en un comunicat Adelante Sevilla.

Així ho han fet saber a la mateixa Casa Reial a través d’una carta que també ha estat locutada en vídeo pels mateixos edils d’Adelante Sevilla i que es pot consultar a través de les xarxes socials de la formació. Demanen a Felipe VI “que es quedi a viure sis mesos al barri de Polígono Sur, que molta falta li fa”. D’aquesta manera, es trauria el barri del rànquing dels llocs més pobres.