Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

Feijóo carrega contra l’amnistia: “Mai en els últims 45 anys hi ha hagut un moment de més regressió de drets i llibertats a Espanya”

El president valencià Carlos Mazón denuncia que l'amnistia "humilia Espanya, s'humilia la llei, s'humilia la Constitució i es busca humiliar el rei"

|

- Publicitat -

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha continuat amb la seva oposició frontal a la llei d’amnistia i ha promès lluita “als carrers, als ajuntaments i a les institucions”. “No ens quedarem quiets i no ens callaran, això és un disbarat democràtic“, ha afirmat Feijóo aquest diumenge en un acte multitudinari del PP a València contra la futura llei on s’han escoltat càntics de ‘Pedro Sánchez, a presó’. “Defensarem Espanya i no en deixarem passar ni una. Des del Senat, des del Congrés i en totes les instàncies judicials”, ha assegurat el líder del PP. “Mai en els nostres 45 anys de Constitució ha sigut més necessari defensar la democràcia. Mai hi ha hagut un moment de més regressió de drets i llibertats a Espanya”, ha etzibat Feijóo.

“Estan canviant el nostre estat de dret per una nació de diferent categoria. Però, per un grapat de vots, ningú ens arrabassarà els nostres drets, la nostra igualtat i la nostra dignitat”, ha exclamat al líder del PP, que s’ha dirigit directament a la militància i als líders socialistes. “En aquesta fugida cap endavant no hi ha cap socialista que no depengui de la nòmina i digui que ja n’hi ha prou?”, ha qüestionat en veu alta Feijóo. “Que digui que s’ha de parar aquest senyor que ha usurpat la història del partit socialista a Espanya?”, ha continuat el líder del PP. “Doncs, si hi ha aquest tipus de socialistes, que ho demostrin amb fets i no només amb paraules. Si no ho fan, són iguals que Pedro Sánchez“, ha criticat Feijóo, que ha avisat el líder del PSOE d’estar portant el seu partit “al precipici”.

Publicitat
Et pot interessar  L’exdiputat del PP menorquí Juan Carlos Grau, condemnat per distribuir pornografia infantil

“Espanya seguirà i el PSOE quedarà en no res”

“Les promeses de Pedro Sánchez no són res. I tampoc els seus principis, els seus eufemismes, les seves perífrasis i les seves excuses”, ha enumerat el president del PP. “La presidència de Pedro Sánchez serà un no res. Però Espanya continuarà i el PSOE també quedarà en no res”, ha sentenciat Feijóo. “Ja res és creïble. Que no ens enganyin, això no és una negociació: hi ha una part que exigeix sense moure’s un mil·límetre i l’altra que concedeix sense rubor”, ha deplorat el president del PP. “I no es tracta de cap pluralitat perquè s’ignora i s’anul·la a qualsevol català que pensi diferent de l’independentisme. No és tampoc cap convivència perquè es pretén expulsar de Catalunya qualsevol cosa que soni a Espanya”, ha manifestat Feijóo.

“I finalment no és cap reconciliació perquè no hi ha cap penediment i s’exigeix que demanem perdó els que complim la llei”, ha afegit el president del PP, en la seva crítica frontal a la llei d’amnistia. “Això és un disbarat democràtic sense límits que no té cabuda dins el nostre país”, ha conclòs Feijóo, que ha estat acompanyat en els parlaments per l’alcaldessa de València, María José Catalá, i pel president del País Valencià, Carlos Mazón. “Defensarem Espanya amb dents i ungles. Avui s’humilia Espanya, s’humilia la llei, s’humilia la Constitució i es busca humiliar el rei. No ho tolerarem”, ha reblat Mazón.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut