Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Feijoó busca les pessigolles a la Generalitat fent referència a l’aprovació dels pressupostos del Gobierno

|

- Publicitat -

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, segueix en la línia de retreta en contra la Generalitat i l’independentisme. En aquesta ocasió ha aprofitat l’aprovació dels pressupostos per buscar-li les pessigolles i apunta: “Els de la Generalitat diuen que el problema és Madrid, quan són ells els qui aproven els pressupostos de l’Estat. És sorprenent”,

L’odi cap a Catalunya l’ha escopit en un acte de l’Escola d’Estiu del PPC, aquest divendres a Cerdanyola del Vallès. A més, Feijóo ha acusat el Govern de Pere Aragonès d'”oblidar-se” de governar per a tothom i “desconnectar” de la ciutadania. Així mateix, el líder del PP ha afirmat que cada vegada hi ha més catalans interessats en “cicatritzar ferides i viure en pau, exercir els seus drets, que se’ls respecti, i complir les lleis”.

Publicitat

Feijóo, acompanyat del president del PPC, Alejandro Fernández, ha afegit que acreditar que algú és “més català” que l’altre és “el contrari del que cal fer”. En aquesta línia, el dirigent popular ha conclòs que a l’independentisme li cal “humilitat”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut