Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

Feijóo aprofita el ‘cas Volhov’ per carregar contra l’amnistia

Alerta que, suposadament, la llei d'amnistia servirà per emparar "els contactes independentistes amb una potència agressora com Rússia"

|

- Publicitat -

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, no deixa escapar cap ocasió per tal de carregar contra la llei d’amnistia, la qual es debat aquest dimarts al Congrés dels Diputats. El popular, que semblava que es quedava sense arguments, ha vist en la pròrroga del ‘cas Volhov’ l’argument perfecte per a justificar la crítica cap a l’amnistia d’avui.

El passat dilluns, el jutge instructor del ‘cas Volhov’ va anunciar que prorrogava sis mesos més la investigació i que estudiava nous indicis que, suposadament, vinculen Carles Puigdemont amb una suposada trama russa per afavorir la independència de Catalunya. Davant aquesta situació, Feijóo ha aprofitat per alertar que, suposadament, la llei d’amnistia servirà per emparar “els contactes independentistes amb una potència agressora com Rússia”; també ha avisat que els acords entre el PSOE i els partits independentistes catalans busquen “desmantellar l’Estat” i dibuixar diferències entre “un terrorisme bo i un terrorisme dolent”.

Publicitat

Els populars insisteixen que l’amnistia “no és llei, és privilegi, perquè la llei mai pot fer-se en benefici particular”. “És el món al revés de Sánchez”, ha lamentat, tot apuntant que la llei “no havia d’arribar mai al Congrés” perquè està feta a la mida d’un pròfug i va ser negociada fora de les fronteres espanyoles. Finalment, ha denunciat que la norma, avalada per bona part de les formacions que van permetre l’investidura del líder del PSOE, suposa “un pas més” en el procés de “degradació de la política i les institucions” que ha emprès el Sánchez.

Et pot interessar  L'Audiència Nacional pretén investigar Junts, ERC i el PSOE per la llei d'amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut