Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024

Feijóo acusa Sánchez de “pertorbar la democràcia” amb “trobades furtives” amb els independentistes

El líder del PP apel·la a l'"amor propi" del PSOE: "Si tingués amor propi no admetria la vergonya d'haver de desdir-se de tot allò que ha dit en els darrers anys"

|

- Publicitat -

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha criticat el “servilisme” del president espanyol en funcions, Pedro Sánchez, amb l’independentisme i ha llançat una advertència sobre l’amnistia. “Diuen els independentistes que l’amnistia és el seu punt de partida, i jo dic que l’amnistia serà el punt final de Pedro Sánchez. Us ho puc ben assegurar, la història i les urnes el jutjaran”, ha sentenciat Feijóo aquest diumenge des de Toledo. “Potser podrà formar un govern, però aquest govern naixerà trencat i serà un president dimitit”, ha continuat el líder del PP, que ha acusat el líder del PSOE de “pertorbar la democràcia” amb “trobades furtives” amb els independentistes en “despatxos i reservats”, i ha tornat a reclamar eleccions el 14 de gener.

“Si en el PSOE estiguessin segurs que estan fent el correcte, tindríem comicis”, ha avisat Feijóo. “Així podríem decidir entre amnistia sí o no; entre independència sí o no; entre finançament ideològic sí o no; o entre desigualtat sí o no”, ha enumerat el president del PP. “Han descuidat per complet el país. No es tracta d’un govern en funcions sinó d’un govern disfuncional”, ha subratllat Feijóo, que ha apel·lat a “l’amor propi” del PSOE. “Es veu que ja no li’n queda. Si tingués amor propi no admetria la vergonya d’haver de desdir-se de tot allò que ha dit en els darrers anys o d’haver de prendre nota de manera callada i servil a tots els deures que li imposa l’independentisme”, ha carregat el líder del PP.

Publicitat

“Si el PSOE tingués amor propi, no permetria ministres ambigus i condescendents amb l’Orient Mitjà. I si tingués amor propi tampoc li donaria la mà a Bildu perquè això és donar l’esquena a la decència en aquest país”, ha conclòs Feijóo.

Et pot interessar  Independentistes i socialistes defensen la llei d'amnistia a l'Eurocambra i remarquen l'aval de la comissió de Venècia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut