Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Feijóo, a Sánchez: “No és possible pactar amb els qui volem enfortir la Constitució i amb els qui volen debilitar-la”

|

- Publicitat -

El PP menteix i acusa al govern espanyol de fer “concessions inacceptables” per aconseguir la seva “supervivència” a Moncloa

El líder del PP, Alberto Nuñez Feijóo, no veu “compatible” renovar el poder judicial i “després pactar un reforma del codi penal amb aquells que no estan disposats a complir la llei”. “No és possible pactar amb els qui volem enfortir la Constitució i l’estat de dret i amb els qui volen debilitar-la”, ha assegurat aquest dissabte en un acte a Lugo. En aquest sentit, el cap de l’oposició ha acusat el president espanyol, Pedro Sánchez, de fer “concessions inacceptables” a ERC per aconseguir la seva “supervivència” a la Moncloa. Els populars han aturat aquesta setmana de nou les negociacions amb el govern espanyol per renovar el Consell General del Poder Judicial (CGPJ) per la voluntat del PSOE de rebaixar les penes del delicte de sedició.

Publicitat

 

“Vam suspendre les converses quan vam tenir constància que el govern volia debilitar les nostres institucions”, ha subratllat Feijóo afegint: “El codi penal no es pacta amb els que delinqueixen, se’ls hi aplica”.

 

D’altra banda, el líder del PP ha criticat que els pressupostos del govern espanyol per ser “negatius” i “irreals”. Els populars consideren que els comptes de PSOE i Podem “hipotequen” Espanya per als pròxims anys amb una recepta que inclou “més deute, més impostos i més despesa”. “Semblen més un programa electoral”, ha dit l’aspirant a rellevar Sánchez en les pròximes eleccions generals a l’estat espanyol.

Et pot interessar  Feijóo acusa Sánchez de no condemnar amb prou "rapidesa i contundència" l'atac d'Iran: "Ha estat l'últim"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut