Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Falsa alarma: Borràs desmenteix que assumeixi les negociacions amb els treballadors de la Cambra

|

- Publicitat -

Controvèrsia i mals entesos al Parlament. Després que sortís massivament la notícia on s’assegurava a Mesa del Parlament havia decidit que la presidenta de la cambra, Laura Borràs s’encarregaria de la negociació de les condicions laborals dels treballadors de la cambra; ha sortit la mateixa Borràs a desmentir-ho.

Així mateix, l’entorn de Borràs ha explicat que la presidenta en cap cas no portarà les negociacions amb els treballadors sinó que s’ha compromès a reunir-se amb el Consell de Personal per explicar-los per què s’han aturat les dues noves figures per a majors de 60 anys. La Comissió d’Afers Institucionals (CAI) tenia previst ratificar-les la setmana passada, però aquest punt va saltar de l’ordre del dia perquè Borràs creu que és un sistema que té similituds amb les polèmiques llicències per edat.

Publicitat

A més, aquestes mateixes fonts pròximes a Borràs confirmen que no s’ha produït cap canvi de negociadors i que, per tant, ho continuen sent Ferran Pedret i Aurora Madaula. Tot i que en un moment de la reunió de la Mesa s’ha plantejat si calia un canvi de negociadors, asseguren que no hi ha hagut acord i, en conseqüència, cap canvi en aquest sentit.

Et pot interessar  Borràs defensa "l'actitud ferma" de Junts en la llei d'amnistia i acusa ERC de "no voler molestar els socialistes"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut