Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Fachín i Josep Costa xoquen amb Cuixart: “És inevitable que la gent escridassi l’Ada”

|

- Publicitat -

La decisió del president d’Òmnium, Jordi Cuixart, de protegir les llàgrimes de cocodril de l’alcaldessa Ada Colau durant el discurs de la Festa Major de Gràcia està portant molta cua a les xarxes socials, i fins i tot reconeguts tuitaires, periodistes i polítics s’estan mostrant crítics, no amb l’actitud de Cuixart, però sí amb el que suposa per la lluita per la independència de Catalunya.

En un apunt a Twitter, l’exvicepresident del Parlament, Josep Costa, ha manifestat la manca de llibertat d’expressió que suposa que Cuixart censuri l’escridassada que estava rebent Ada Colau, remarcant que aquesta es va inventar “per discrepar, criticar, xiular o contrarestar allò que diuen els qui manen”. “Si ja no serveix per això, és que no tenim llibertat d’expressió”, ha reblat Costa subtilment en referència a la polèmica.

Publicitat


D’altra banda, el periodista i tertulià de mitjans habitual, Albano-Dante Fachín, també ha criticat l’actitud de Cuixart, ja que ha protegit Colau “el mateix dia que Podemos diu als catalans que la Constitució borbònica és el límit”, fent referència a unes declaracions del membre de Podemos Pablo Fernández. Fachín ho remata dient que “és inevitable que la gent escridassi Colau”, en el sentit que el poble no té altaveus per pronunciar-se més enllà de fer actes com l’escridassada massiva.

Et pot interessar  La Fiscalia de la censura: demana dos anys de presó pels tuitaires que van criticar la família que volia el 25% de castellà a Canet
Publicitat

Opinió

Minut a Minut