Dijous, 22 d'abril de 2021 - Edició 1001
La República

Fachín carrega contra la directora adjunta de La Vanguardia després de blocar-lo a Twitter

La xarxa s’ha posat d’acord per fer arribar un article de Fachín a Lola García on justifica la seva menció a l’últim vídeo d’Octuvre

Redacció
Redacció 05/03/2021
L'exdiputat de CSQP, Albano-Dante Fachin, durant la seva declaració al TSJC, el 22-7-20.

El rebombori creat per l’últim vídeo de la plataforma Octuvre, on es destapa la conxorxa de les empreses amb el PSC i el PSOE per evitar un Govern independentista, ha deixat tocats alguns alts càrrecs del cercle que comenten en les imatges. És el cas de Lola García, l’actual directora adjunta de La Vanguardia, que va queixar-se que el vídeo “assenyala periodistes”.

“De veritat l’assenyalem?” es pregunta Albano-Dante Fachín en un article on exposa que s’estranyen que “la directora adjunta d’un diari sigui a la vegada membre d’un lobby bancari”, i és per això que la mencionen.

Però Fachín ha tornat a fer sarau a Twitter després que s’hagi adonat que la mateixa Lola García l’ha blocat a la xarxa social. En una piulada, el periodista ha desitjat “que algú li faci arribar l’article que publicaré d’aquí una estona”, i sense esperar ni un segon, una bona colla d’usuaris han accedit a la proposta i han enviat l’escrit a la directora adjunta de La Vanguardia.