Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Estirada d’orelles de Sala-i-Martin a Albert Batlle per no voler investigar l’atemptat del 17-A: “Per què té por?”

|

- Publicitat -

El suposat progressisme que governa a l’Ajuntament de Barcelona també és un còmplice cada cop més clar dels draps bruts de l’estat espanyol contra Catalunya. Així ho va demostrar el tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, després de respondre amb un punt de tensió al regidor de Junts Jordi Martí, que demanava crear una Comissió d’Investigació per tal d’esclarir els fets de l’atemptat del 17-A després que les declaracions de Villarejo vinculessin directament el CNI amb els tràgics fets. En concret, a Batlle li semblava “indigne” la posició de Junts al respecte, un fet que per Martí és vergonyós.

Qui hi ha ficat cullerada ha estat l’economista Xavier Sala-i-Martin, que el que considera realment “indigne” és l’actitud de Batlle davant un assumpte tan greu com això. En una piulada, Sala-i-Martin esbronca el tinent d’alcalde i li fa les preguntes més lògiques que el deixen en evidència: “La millor manera d’eliminar sospites és ser transparent, no?”, ha etzibat revelant l’evidència que Espanya “vol amagar alguna cosa”. “Per què té por? No mereixem saber la veritat?”.

Publicitat

Et pot interessar  Junts convoca primàries el 23 de març per escollir candidat per al 12-M a l'espera que Puigdemont digui si es presenta
Publicitat

Opinió

Minut a Minut