Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

Esperanza Aguirre utilitza Catalunya Ràdio per divulgar odi cap als presos polítics

|

- Publicitat -

L’expresidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha rebutjat aquest dimecres un indult o reformar el delicte de sedició per alliberar els presos de l’1-O, ja que creu que han de complir una condemna de manera íntegra: “Uns senyors que diuen que tornaran a fer el mateix estan molt bé a la presó. Són com els etarres que no se’n penedeixen”.

En una entrevista de Catalunya Ràdio, ha aprofitat l’altaveu català per dir que el “Gobierno no s’atreveix a indultar-los” perquè, segons ella, els desgastaria electoralment, per la qual cosa vaticina que optaran per reformar el Codi Penal.

Publicitat

Aguirre ha carregat contra el preacord d’ERC amb el Gobierno sobre els Pressupostos Generals de l’Estat, ja que critica que els republicans busquen “recentralitzar les competències fiscals per pactar amb el PSOE que s’apugin els impostos a Madrid”.

Ha reprovat els pactes de l’Executiu del PSOE i Podemos amb ERC i Bildu, que ha titllat com una cosa incomprensible perquè considera que se situa fora de la Constitució: “Damunt resulta que ara hem de pactar amb els hereus d’ETA que no condemnen el terrorisme”, i creu que haurien d’aprovar els PGE amb el suport de Ciudadanos.

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut