Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

Espanya no n’aprèn: La fugida de Juan Carlos I hauria reforçat la confiança dels espanyols en l’actual Casa Real

|

- Publicitat -

Sembla que la jugada de la monarquia i el Gobierno per blanquejar Felipe VI els ha sortit bé, i la fugida de Juan Carlos I, juntament amb el fals compromís de Felipe VI i Pedro Sánchez per preservar les institucions netes de corrupció, han convençut a més de la meitat dels espanyols per seguir apostant per viure en una monarquia.

Segons una enquesta publicada per El Español, el 54,9% dels ciutadans espanyols serien partidaris d’una monarquia, mentre que el 40,8% dona suport a la creació d’una república. Una diferència força gran pel que fa a percentatges, i tenint en compte que el mateix mitjà havia publicat la mateixa enquesta fa uns mesos, on els números estaven molt més igualats, i la república s’imposava a la monarquia.

Publicitat

Sense cap mena de dubte, la maniobra de Felipe VI per separar-se de son pare, amb l’ajuda del Gobierno, ha servit per enredar una majoria d’espanyols que ara valora més positivament la Casa Reial.

 

Et pot interessar  Aragonès reivindica la República proclamada per Macià "per passar de ser súbdits a ciutadans de ple dret"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut