Dimarts, 5 de juliol de 2022 - Edició 1440
La República

Escoles catalanes permeten la preinscripció presencial a partir d’aquest dimarts

Hi hauran d’anar el menor nombre de persones possibles, amb mascareta i guants

Agències 19/05/2020

Escoles i instituts catalans permeten aquest dimarts la presentació presencial de les sol·licituds de preinscripció escolar d’Infantil, Primària i ESO, amb cita prèvia i mesures de protecció sanitària, per aquelles famílies que no han fet la sol·licitud per via telemàtica.

La preinscripció telemàtica superava les 94.000 sol·licituds aquest dilluns, segons han informat fonts de la Conselleria d’Educació de la Generalitat, i el termini per presentar-la finalitza el divendres, tant la presencial com en línia.

De cara a la presentació presencial, el departament ha establert que hi haurà d’anar el menor nombre de persones possibles fent les gestions (preferiblement una) al centre que han escollit com a primera opció, recomana portar mascareta i guants i no podran anar-hi persones de grups d’especial vulnerabilitat.

La cita prèvia ha estat accessible des de la web de cadascun dels centres i des de la Conselleria d’Educació durant les 24 hores del dia, i cada centra ha determinat el seu horari d’atenció al públic, segon les necessitats.