Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Escandalosa manipulació dels mitjans unionistes sobre l’acte de Perpinyà i Puigdemont

|

- Publicitat -

La mediocritat periodística dels mitjans unionistes no té límit quan es tracta d’escriure sobre els èxits de l’independentisme. Després de reunir al voltant de 200.000 independentistes a l’acte organitzat pel Consell de la República a Perpinyà, alguns mitjans clarament contraris al procés s’ho han manegat per tergiversar la informació i publicar titulars que queden molt lluny del que ha passat durant la jornada d’aquest dissabte 29 de febrer.

Un dels casos més sonats bé per part de El Mundo, que culpa Puigdemont de l’embut de trànsit que hi ha hagut a la Jonquera, quan molts vehicles destinats a Perpinyà han hagut de fer cua per ser registrats per la policia espanyola que, a més, anava armada, amb la intenció de fer por i d’aconseguir que molts assistents a l’acte no hi arribessin.

Publicitat

El Periódico ha deixat anar la seva imaginació com mai, i hi ha posat el títol “Estelades i coronavirus en el centro del mundo“, fent que el lector es pensi que hi ha hagut risc de contagi durant l’acte.

Per la seva banda, La Razón s’ha dedicat a explicar als seus lectors, “per què Puigdemont no podia ser detingut a Europa”.

Els usuaris independentistes de la xarxa han fet mofa d’aquests titulars, denunciant el nivell de manipulació que pot arribar a tenir la premsa espanyola.

Et pot interessar  Boye defensa l'exili de Puigdemont: "L'acusaven de covard i ara resulta que l'exili és la solució”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut