Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Escandalós tracte de favor a alts funcionaris de l’Agència Tributària: Cases de luxe per 350 euros al mes

|

- Publicitat -

Viure com un rei per 350 euros al mes? Sona inversemblant, però és el cas d’una vintena de funcionaris ben pagats que habiten enormes cases de propietat pública a canvi de lloguers irrisoris. Com revela eldiario.es, desenes d’alts càrrecs de l’Agència Estatal d’Administració Tributària (AEAT) fa dècades que gaudeixen d’aquest escandalós tracte de favor que els permet viure a majestuosos palauets per un preu molt inferior del que costen i que declaren com a retribució en espècie en l’IRPF.

En aquesta privilegiada situació, s’hi troben gairebé un terç dels delegats especials de l’agència, que habitualment són els funcionaris millor pagats de la província. Tot plegat, alguns són inspectors d’Hisenda, retribucions dels quals poden superar fàcilment els 100.000 euros bruts anuals, és a dir, que cobren més que el president del Gobierno o qualsevol ministre.

Publicitat

“Totes les despeses de l’habitatge són a compte de l’Estat. El paguem tu i jo. La llum, l’aigua, el telèfon, i totes les reparacions que tingui l’habitatge”, ha detallat Ceferino Trillo, secretari general de SIAT a eldiario.es.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut