Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Esbroncada d’Oriol Mitjà a la ministra de Turisme per la “incoherència” dels desplaçaments

|

- Publicitat -

L’investigador Oriol Mitjà ha tornat a evidenciar la desastrosa gestió de la situació pandèmica per part del Gobierno, que només mira pels seus interessos i cada dia que passa s’entenen menys les seves decisions. Aquest dimarts, la ministra espanyola de Turisme ha defensat el fet que no es pugui viatjar entre comunitats a Espanya, però en canvi sí que veu bé que els estrangers puguin entrar si tenen la PCR negativa, al·legant que aquest fet “no es pot garantir en viatges dins la Península”.

Davant d’aquesta incompetència, Mitjà ha esbroncat la ministra a través d’una piulada, retraient-li la “incoherència” d’aquesta mesura, i advertint que és “injustificable des d’un punt de vista científic”. No és d’estranyar, doncs, que Brussel·les fes un toc d’atenció al Gobierno pel que fa a aquestes incoherències en les restriccions de l’estat espanyol.

Publicitat

Et pot interessar  El turisme a Catalunya ja supera en un 3,4% les xifres prepandèmia: el primer trimestre tanca amb més de 2 milions de visitants estrangers
Publicitat

Opinió

Minut a Minut