Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

ESADE explica que el màster de Rivera no és oficial

Esade Law School ha explicat que el màster en Dret que consta al CV del president de ‘Ciudadanos’, Albert Rivera, no és una titulació oficial sinó privada. A les sospites […]

Redacció
Redacció 17/09/2018
Albert Rivera, en una imatge d'arxiu/ Jofre Figueras

Esade Law School ha explicat que el màster en Dret que consta al CV del president de ‘Ciudadanos’, Albert Rivera, no és una titulació oficial sinó privada. A les sospites que han aixecat durant els darrers dies els seus títols acadèmics (fins i tot la rectora de la UAB va desmentir que fos doctorand en Dret Constitucional), se suma així el fet que ESADE hagi explicat que el màster que té Rivera el van rebre tots els estudiants que van treure’s la llicenciatura de Dret amb Esade i que haguessin començat a estudiar-la abans del setembre del 2008. Així, com que aquest és el cas de Rivera, el líder de C’s comptaria amb un “màster en Dret per ESADE, titulació privada de la institució” i no pas un d’oficial.

Una notícia que és impossible no relacionar amb el fet que l’Esade Law School hagi fitxat -gràcies al degà Eduardo Berché, ideològicament proper a la formació de Rivera- també recentment com a professor l’ex-primer ministre francès i possible candidat de C’s a l’alcaldia de Barcelona, Manuel Valls.