Dissabte, 4 de febrer de 2023 - Edició 1654
La República

ERC treballa en un nou full de ruta complementari a la Conferència Nacional de juliol

L’executiva d’Esquerra Republicana ha començat el curs polític esmenant, o complementant, el document sorgit de la Conferència Nacional del 30 de juny i 1 de juliol a la Farga de […]

Joan Solé 04/09/2018

L’executiva d’Esquerra Republicana ha començat el curs polític esmenant, o complementant, el document sorgit de la Conferència Nacional del 30 de juny i 1 de juliol a la Farga de L’Hospitalet de Llobregat.

Segons ha pogut saber La República, en l’executiva celebrada ahir, que va tenir una durada de tres i mitja, la direcció va començar a treballar en un nou full de ruta que complementi la ponència aprovada per les bases del partit fa tot just dos mesos. Aquest nou text, impulsat pel president d’ERC, Oriol Junqueras, i altres figures de la direcció, és un “esborrany” del document final que hauria de ser refrendat per les bases.

El format amb el qual es podria aprovar, o rebutjar, aquesta nova proposta seria mitjançant el Consell Nacional, una via que agilitzaria l’aplicació de l’estratègia però que, a la vegada, no donaria veu a les seccions locals que, en la Conferència Nacional, varen pressionar perquè el partit no renunciés a la via unilateral.