Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

ERC retreu a Collboni el “monocultiu de terrasses” a Barcelona que “ha liquidat el dret al descans”

|

- Publicitat -

El portaveu del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Coronas, ha replicat al primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, que el “monocultiu de terrasses” a la ciutat ha “liquidat el dret de descans de moltes persones”.

A través d’un contundent fil a Twitter, Coronas ha fet una repassada al desgavell del consistori, després que Collboni negués que s’estava plantejant un canvi en l’horari d’obertura de la restauració i, en concret, de les terrasses. Coronas li demana que deixi de ser “només la veu de les patronals” i treballi per millorar les condicions de vida de la ciutadania. “Si Jaume Collboni no està disposat a fer-ho, aleshores el millor és que s’aparti del lloc que ocupa”, ha reblat.

Publicitat

Coronas també ha acusat el primer tinent de no dir la veritat sobre no haver plantejat mai l’avançament del tancament de terrasses. “Deu ser perquè no va seguir el debat a la comissió d’Urbanisme on la proposta d’ERC es va aprovar per unanimitat”, ha recordat. Així, ha lamentat que a partir d’aquí van començar “les pressions de sempre” que han anat fent canviar el posicionament “als de sempre”.

També ha negat que des de la seva formació s’estigui criminalitzant al sector. “Això no va de criminalitzar ningú, això va de fer compatibles les terrasses i el descans dels veïns”, ha insistit. Coronas també ha qüestionat que els preus dels locals que estan fent fora “els restauradors de tota la vida” mentre grans cadenes ocupen el seu lloc, “en molts casos pensant que tot s’hi val”.

Et pot interessar  Rovira afirma que "tornarà" quan "es donin les garanties", ja que l'amnistia "no pot preveure la reacció judicial"

“Això va de terrasses que tanquen a la 1 de la nit, acaben de recollir a les 2, i han servit la darrera copa en got de plàstic perquè els clients puguin estar una estona més al carrer”, ha replicat, “avançar 1 hora el tancament de la terrassa, no el local, no és cap disbarat”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut