Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

ERC reclamarà un nou referèndum al Congrés en plena ressaca del 14-F

|

- Publicitat -

ERC reclamarà aquest dimarts al Gobierno al Congreso que s’avingui a buscar un acord per poder convocar un nou referèndum d’autodeterminació a Catalunya i ho farà en plena ressaca de les eleccions del 14-F, en la qual els partits independentistes van sumar 74 escons i van vorejar el 51% dels vots i on els de Junqueras i Aragonès van conquistar la primera plaça d’aquest bloc.

En concret, ERC portarà al Ple una moció derivada de la interpel·lació que el portaveu dels republicans, Gabriel Rufián, va dirigir el passat 3 de febre durant la sessió de control al ministre de Política Terriotorial i primer secretari del PSC, Miquel Iceta. El text se sotmetrà a debat aquest dimarts i es votarà el dijous.

Publicitat

ERC intentarà que el Congrés dels diputats insti l’executiu del PSOE i Unides Podem a “negociar un referèndum d’autodeterminació amb el Govern de la Generalitat com a solució pactada i democràtica al conflicte polític”.

 

 

Et pot interessar  Aragonès exigeix "responsabilitats polítiques" pel 'cas Pegasus' després que el jutge rebutgi arxivar la investigació
Publicitat

Opinió

Minut a Minut